Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära


så nära kanten nu

branten lockar

det är mörkt inuti

ännu mörkare utanför

varför jag

varför kan inte jag

njuta sommar

sol och livet

vad fattas mig

vad fattas mig






Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-15 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP