Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hetta

Storkarna storknar
och bävrarna bävar
paddorna paddlar
i gyttjepölar
värmen är ljuvlig
hettan är gruvlig
men överlevnadsdriften
är ändå okuvlig.




Bunden vers (Rim) av Lena Staaf VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-06-15 21:10



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Fyndiga rim. Ingen idétorka i sikte.
2023-06-17

  Blomma-Stjärna VIP
bara sååå bra skrivet till regnet som måste komma NU
2023-06-16

  Anya VIP
Jaa styrkan att överleva finns i de flesta av oss....men någon gång ger vi upp tänker jag.
Men din text saknar regnet....hoppas det kommer.
2023-06-16

  Marita Ohlquist VIP
Vi är många som längtar efter det välbehövliga regnet.
2023-06-16

  Respons VIP
Aktuellt tema med precisa och fyndiga rim.
2023-06-16

    Sefarge VIP
Rimmande rimrader i härliga
tirader!.Men stå ut! Stå ut!
Snart så kommer regnet
som lenar o renar från
Bastu heta solskens
dagar!
;)
2023-06-15

    ej medlem längre
Du leker med språket.
Smeker och leker och uträttar
underverk, Lena!
Fortsätt, precis såå…
2023-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP