Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexexpertens djupa analys




-Om man har problem med erektionen,
vad kan man göra då ?

-Det beror på om det är utlösningen
eller erektionen. Är det erektionen
så kan det faktiskt vara erektionsproblem
man lider av, speciellt om man är över 40.

-Jag förstår. Jag ska inte fråga vad man lider av
om det är utlösningen.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-16 08:21



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Tala om cirkelresonemang!
2023-06-16

    Sefarge VIP
Detta var ju ej så
sex-spexande
utan mer sex
-spekulerande
Skrivet?
2023-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP