Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se ting från olika sidor


böljande

sköljande

följande

svalkande

annalkande

hur du vill

bada

eller

drukna

jag känner till någon som valde det sistnämnda. en del säger att det är den skönaste döden. hur de nu kan veta det? en del säger att det är den mest fruktansvärda döden. hur de nu kan veta det - samma frågeställning där. vad det var som var det mest fruktansvärda - det var barnen, mannen, släkten, vännerna hon lämnade efter sig. ingenting skönt med det. enbart en outhärlig sorg, tårar och en oändlig längtan. säg vem som kan bada efter det. men ett utav barnen, det yngsta ville alltid bada varje sommar, så tidigt som möjligt för det var där mamma fanns. ingen annanstans bara i det böljande, sköljande, följande, svalkande, annalkande. barnet gjorde havet till sitt för mamma var ju där i dess mitt.




Fri vers av Poesia VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-16 10:51



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vilken gripande text… en styrka att vittna om hela sanningen bakom en tragedi. Den mentala stressen att ha upplevt ett självmord är fruktansvärd. Starkt och modigt förmedlat!
2023-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP