Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar kring en liten sten

Jag ser min sten som ettlitet landskap. Jag har struma och jag har börjat bli intresserad av sköldkörteln. Väl där har jag börjat intressera mig för cellerna.
Jag ser stenen som en cell vari jag ser mitrokondrierna (kraftverket), och andra komponenter som finns i cellen.
Jag ser liksom ett ansikte i stenen och armar och ben. Strukturerna liknar också autokondrierna.




Övriga genrer av Valter Örn VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-06-17 16:23



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Wow ! de där låter någe de som ett forskningsprojekt i poesins ordalag.
2023-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP