Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålla dig tam

de vill
hålla dig tam

med reklam
med skvalmusik
med melodifestivaler
med skräpmat och chips
med telefoner och elektronik
med trender, kändisar, socker

tills du blir
den perfekta kunden

positiv
okritisk

tam




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-06-17 19:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är befriad.
2023-06-17

  OBlakho
:) kidnappade är vi allihopa
2023-06-17

  Larz Gustafsson VIP
"Working Class Hero", du vet.
2023-06-17

  Larz Gustafsson VIP
De drogar dig med tv, som Lennon sjöng.
2023-06-17
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP