Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotboll på puben

när fotboll visas
på stor skärm
dödas samtalet

ersätts av
det passiva
åskådandet

den minst
intellektuella
delen av folket
letar sig in
bland stolar
och glas

samtalen
ersätts av
gutturalt
apliknande
uttryck i
utrop och
ramsor

folk som
springer
och jagar
en boll

en del av oss
tycker det är
lika stimulerande
som att se på
torkande färg




Fri vers av rostspik VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-15 19:56



Bookmark and Share


    Elsa Wik VIP
Hahaha! Åskådlig. Exakt beskrivande.
2024-05-15

  Larz Gustafsson VIP
Och DÅ, när man vrålar och skriker när det görs mål, är det aldrig någon som talar om fanatism.

Själv hatar jag fotboll och all sport.
2024-05-15
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP