Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schopenhauer under valnötsträdet

Schopenhauers ord
under valnötsträdet
källvatten för skalle
trött på banalskval
samtida bananskal

sträv burley
torr riesling

amstaffen
gräver och grymtar
bland grenar och grus
humlorna surrar
runt lavendeln

svalka mot
tidens larm

traktorn
drar förbi




Fri vers av rostspik VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-25 18:01



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
Ger en fin känsla, din vers,
livskvalitet på slow~mood
tycker om
2024-05-25
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP