Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snabba synapser

olidligt,
detta med
långsamt tal

blir rastlös
understimulerad
uttråkad

varför tror
folk att de
är tydliga
när de talar
långsamt?

som att vada
genom sirap
eller hamna
bakom traktor
på autobahn

min koppling
är en annan
mitt bränsle
är ett annat

går hellre och
drar ut tänder
än lyssnar till
dessa verbala
trafikstopp

dra inte
ut på det
livet är kort
kom till
saken




Bunden vers av rostspik VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-10 13:43



Bookmark and Share


  astridchen VIP
Exakt så är det
2024-05-14

  Bodingen VIP
Öijer - "å lyfte upp loket, på rälsen igeeen..."
2024-05-12

  Koloristen
Instämmer fullständigt med författaren.
2024-05-10

  Larz Gustafsson VIP
Hade du svårt med Kristina Lugn?
Eller Bruno K Öijer?
2024-05-10
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP