Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från molnet

Faller kärleksfulla droppar ned

Känn kroppen tar imot

Väntat så länge

Omfamnar dem

Följ ditt varmaste djup

 Upplev en stark närhet till varann

I sommarens fagraste tid

Kärleksdroppar

Står för stor lycka

Bevaras djupt i hjärtas rum




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-19 08:15



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
regnet efter varma dagar
2023-06-19

  Bibbi VIP
Tycker om orden.
2023-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP