Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grinden

Öppnas försiktigt

Äntligen

Ser ut andas djupt

Känner bara en styrka

växa mer och mer

Klarade allt  till  slut

Få livet på en räddningsplanka

Laga det som var trasigt i livet

Se fram med livslust

Ge tillbaka

Forma livet till något riktigt bra

Går genom grinden

Stänger den för gott

Slänger nyckel

I djupet av en brunn

Fri inga krav länge

 

 

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-19 08:26



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en kamp är avslutat
2023-06-19

  Bibbi VIP
Gillar.

2023-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP