Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De gläfser


men jag orkar inte svara
jag orkar knappt ens vara
vargarna här igen

jag som trodde någon

av dem var min vän
de gläfser och jagar mig

varför gör de så säg

jag orkar inte svara
jag orkar knappt vara








Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-06-19 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP