Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Få tre ord, lägg till 18, ge tre vidare! Jag fick buktande, renhjorden och hjortronpojken av TrollTörnTrappan. Övriga deltagare i stafetten: Lena Söderkvist, Cikoria blå och Respons.


Varthän? (stafett)

Hjortronpojken sitter tyst
med tankar buktande krokiga
en outgrundlig fjällbäck
ohejdbar som renhjorden
och som tidens egen ström
i fjällandskapets rymd.




Fri vers av Gunwale VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-20 18:53



Bookmark and Share


  Respons VIP
Mycket Norrlandskänsla i dessa rader!
2023-06-21

    Lena Söderkvist VIP
Hjortronpojken tycks vara en konstnär. Vacker beskrivning av ett sinnestillstånd
2023-06-20

  TrollTörnTrappan VIP
Hjodå, så fridfullt och gåtfullt!?! Samtidigt rör sig allt i strida strömmars (inre) dramatiska krumbukter!?!
2023-06-20

  Cikoria Blå VIP
Norrlandskänslan är stark i denna.
Jag undrar lite vad pojkens " buktande och krokiga" tankar innehåller.

2023-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP