Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnerik


Om man tänker sig livet baklänges
att döden är vår födelse

den gamle grå mannen
som sakta blir den unge pojken
med glitter i sina ögon
och ett helt sommarlove i sikte

den rynkiga krumma lilla damen
förvandlas sakta till flickan
med håret i en gungande hästsvans
där hon springer över ängen

Om man tänker sig livet baklänges
att döden är vår födelse

Vore inte det häftigt

jag är så glad i fantasin
i påhittigheten
att i skrivandet få resa
vart du vill hur du vill

Bon Voyage!





Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-06-21 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP