Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänd blicken bort

 

Se tårar  falla sakta ned

Det gör ont

Känna på en tid

Aldrig kommer igen

Finns ingen förklaring

Varför det sker

Så ensam fast i en virvel

Skakar om

Rör sig sakta fram

I en tidsaxel

Ser ett mål

Någonstans längre fram

Virveln försvinner sakta bort

Inget är omöjligt uppnå

Grip dagen nu

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-22 09:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2023-06-23

  alicja lappalainen VIP
Vi säger efter Horatius "carpe diem"
2023-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP