Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarafton

En vind av kärlek  värme

Inga tårar bara skratt

En stund av stillhet

Kvar väntar den vackra flickan

På midsommarafton

Rädd för att plötsligt falla

Mista förståndet

Av kärlekens kraft

Bli helt stum av längtan

Fångas in av drömmar

Möter  sin älskade

Han sätter försiktigt 

Blomsterkransen på hennes huvud

Ser på henne med varm blick

Ger en lätt kyss på kinden

Håller om henne

Dansar runt midsommarstången

I den ljusa sommarnatten




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-22 09:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Wow!
2023-06-23

  alicja lappalainen VIP
tänkte vid läsningen av din dikt på talan Midsommardans av Anders Zorn.
2023-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP