Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trötta hjärtan

02:53

genom röken trötta hjärtan
på asfalten utanför After

alla var ensamma i sina sinnen
även denna blåsvala natt

fastnaglad fylleblick, bestämda steg
- hej, såg dig vid baren...

oväntad sympati för allena ögon
svarta brunnar redo att älskas

- lessen grabben, jag är gay
[jag är ingens fem-i-tre-ragg]

- ahaja, du vill inte knulla ändå?
- sorry, om inte... duvet...

[hastig kram kindpuss]
ensamma sinnen vandrar över kullerstensgator i natt





Fri vers av ellabella
Läst 538 gånger
Publicerad 2006-08-14 20:52



Bookmark and Share


  H. Karla
Känns igen
2006-11-11

  Emanuel H
Ensamma vandrande sinnen fyller världen.
2006-08-14
  > Nästa text
< Föregående

ellabella