Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen

Vägen till helvetet

är kantad av glädjeämnen

Vägen till paradiset

är fylld av förtretligheter

Eller så finns det ingen väg

Inget helvete

Inget paradis

Inget eller

Eller…?

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-06-26 06:21



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
allt är hjärntvättsvartåvit
svart å vit
svart å ...
nä nog snarare eller

fin dikt som i all korthet prickar
hål i uppblåstheter
2023-07-17

    Lena Staaf VIP
En väg och en resa finns det. Men vart? Den frågan är svårlöst. Till vägens ände, skulle jag vilja säga.
2023-06-26

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om livets olika vägar.
2023-06-26

  Blomma-Stjärna VIP
vad vet vi säkert - ? gillar din fria vers; i öppen livshållning

2023-06-26

    ej medlem längre
Är det en lekfull brottning med paradoxer jag ser?

Jag tror just så. Det finns inga antingen eller. Allt existerar samtidigt. Det finns ingen väg, bara nu. Indelningen i svart och vitt, samt fokuset på då och sen, är distraktioner för att slippa hantera självmotsägelser och nuet.
2023-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP