Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem skulle inte vilja vara dig

Vem skulle inte vilja va dig

Vem skulle inte vilja va dig...
Du som ser inget ont i någon...
Som älskar som en ängel...
Mitt i stormen står du som fyren o visar vägen hem...
en person som vet hur de känns när allt är emot en...
En person som inte behöver säga något för att nå fram...
Jag ser dig möta min blick med sanningen...
möter den på morgon som kväll ...
Du får mig att se dom små dragen som gör mig mig...
Jag som inte är nån speciell
Kalla på mig o jag kommer stå vid din sida i varje slag ...
För vi är en själ i två kroppar…
Inget är för svårt med dig vid min sida…
Du gör mig stark…
Jag är stark…
Jag är kapabel till så mycket…
Vem skulle inte vilja va dig…
Vem skulle inte vilja va mig…




Skapa | Skriva av Dennis Karlsson
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-28 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dennis Karlsson