Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min skugga

Det är tyst, det händer allt för ofta att jag pratar med min egen skugga för han är den enda som aldrig lämnat mig.

Jag kan inte gömma mig från honom och han låter mig inte gå ensam hur gärna jag vill sitta i ett hörn i en tom lägenhet i det ljuset av ett enda stearinljus som brinner framför mig, jag behöver inte vända mig för att se honom, jag känner hans hand på min axel.

Jag har vänner och familj men dom har även andra, andra saker, andra personer, andra måsten, jag sitter ensam i dunklet för jag har inga.. måsten..

Jag har drömmar och drömmer ofta om ett liv fullt med personer jag håller kära, men det är bara drömmar och ingen av dom har blivit verklighet.

Så jag sitter här med hans hand på min axel medans vi tar in det lilla ljus och värme som kommer från denna veken av eld.




Skapa | Skriva av Dennis Karlsson
Läst 48 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-07 13:45



Bookmark and Share


  Hubert
Fint skrivet om ensamhet som tyvärr är alldeles för vanligt. Drömmar kapsejsar för alla. Hoppas du kan hitta några positiva tankegångar som bryter känslan.
2024-01-07

  KattenKin VIP
Så himla fint skrivet. Sorgligt förstås. Men om det nu är till någon större tröst, så kan jag känna igen mig. Alla har så fasansfullt hektiska liv att vi glömmer bort det viktigaste; varandra. Behövs bara en sjukskrivning så är man där med sin egen skugga. Hoppfullt att den kan vara en slags guardian angel ibland.
2024-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Karlsson