Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bagage

Bagage

Jag kommer med bagage som så många andra, så många väskor, jag fyller bussen till min framtid från topp till tå, höger till vänster och varje liten vrå med historia.

Jag tror inte någon kommer med lätta steg, med ett ständigt leende om dom inte lärt sig hemligheten att sålla Det där dammiga Tetris.

ja när jag ser mig själv i spegeln så övar jag på att le, jag tvingar mina röda trötta, utmattade ögon att skina, övar tills jag lurar även mig.

Tron på att ifall jag fyller varje rad så försvinner dom problemen.

Tyvärr har jag lärt mig att det funkar inte så,
Så jag har börjat att bygga högt, jag har redan byggt genom taket och jag siktar på atmosfären, för kan jag inte bli av med allt så ska jag bygga min väg till himlen.




Skapa | Skriva av Dennis Karlsson
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-02-20 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dennis Karlsson