Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets tillbakablick

Livets tillbakablick

Många säger att livet är för kort, inser dom inte att livet är det längsta du nånsin kommer uppleva. Varje stund du kommer vid är alltid unik, du har bara en chans för varje upplevelse, sen visst det kommer liknande stunder men ingen kommer med samma möjligheter.
Men en sak är säker, att livet går verkligen fort förbi …så glöm inte att leva…leva livet.
Du har ett liv där möjligheter målar din dag ,
Din vardag är en chans att jaga drömmar du alltid trott sig vara just det … drömmar. Jag jagar min dröm med varje ord jag skriver , med varje fri tanke jag har .
Jag har ett liv på mig att göra det mesta jag möjligt kan innan jag går på den eviga vägen, jag kommer ta varje upplevelse jag kan för att skapa den mest magiska tillbakablick när min tid kommer.
Jag vet att ifall jag gör mitt bästa i varje situation så kan inte min tillbaka blick bli annat än fantastisk så jag uppmanar alla att ta chanser, ge er ut på äventyr, skapa band, gör allt ni kan för att göra er tillbakablick till en att minnas .




Skapa | Skriva av Dennis Karlsson
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-28 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dennis Karlsson