Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPEGELN

Funderar
på att vända på spegeln
för det stämmar inte 
vad jag ser
och hur mitt hjärta
sej beter

Maj-Lis

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-06-29 12:31



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Känner igen mig bra dikt!
2023-09-24

  ResenärGenomLivet VIP
Så där känns det faktiskt ofta...bra skrivet...
2023-07-16

  Monika A Mirsch VIP
Detta var mig en goder iakttagelse ... skall pröva på att vända på spegeln... Kram till dig!
2023-07-03

  Marita Ohlquist VIP
Känner igen mig i din text.
Bra skrivet.
2023-06-30

  KYREUS of Sweden
Så känner så många.
Träffsäkra ord.
2023-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP