Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villkor

Den vitala vakenheten
den vulgära vämjeligheten
den virila vettlösheten
den vågade vanskligheten
den vämjeliga vräkigheten
den vingliga våpigheten
den vitala våldsamheten
den vresiga vardagligheten
den vettiga vaksamheten
den välkomnande vissheten
den valhänta verkligheten
den vilsamma vänligheten
den varsamma värdigheten.





Fri vers (Modernistisk dikt) av Lena Staaf VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-06-29 13:07



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Snyggt skaldat och raderna väcker eftertanke.
2023-07-02

  Marita Ohlquist VIP
En utomordentligt bra text som stimulerar tanke och känsla.
2023-06-30

  Lottie Ålhed VIP
Den vresiga vardagligheten likt en taggig vresros (visst heter rosen så) Kul modernistisk dikt!
2023-06-30

  Blomma-Stjärna VIP
träffsäkert och roligt!
2023-06-29

  Kungskobran VIP
Kul, gillar
2023-06-29

  BenGust VIP
Den vitala vakenheten
den vettiga vaksamheten
den välkomnande vissheten
Dessa känns mest angelägna.


2023-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP