Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titaner

Det är själen som gör att vi blir små mirakler ända från början, från början så födds vi med kraften att göra det otänkbara, korsa hav, bestiga berg till och med nå stjärnorna när vi står på tå.
Men efter det så tar omgivningen runt oss bit för bit av den kraften som gör oss till titaner. Men tänk om vi kunde ta tillbaka det som stals från oss, kanske med hjälp av likasinnade såna som vi kanske tillslut börjar kalla för vänner,kamrater, bröder och systrar, Familj. Det alla inte vet eller förstår är att det är kvalitén och inte kvantiteten som gör livet vi lever till det som kommer talas om i historieböckerna.
Jag sitter hellre tillsammans med några goda få och diskuterar allt mellan himmel och jord hela kvällen, drömma oss bort i legender vi skulle kunna skapa.
Lev livet på dina villkor och jag garanterar dig att folk kommer se dig när du svävar ovanför folkmassan påväg mot storhet.




Skapa | Skriva av Dennis Karlsson
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-01 21:23



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
hälsa malin.
2023-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Karlsson