Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


19 juni 2023 jag finns även på Instagram @honkallarsigpoet


Måla mig

MÅLA MIG 

(Är Du min konstnärinna
Med penseln i högsta hugg?)

Jag har målat in mig
I ett hörn
Stirrat sönder mina kvadratmeter
Jag har målat in min midnattssol
i ett hörn
Alla skratten har blivit kvalster
som har en orgie på mitt ansikte
om natten
Så lyder rubrikerna
Och jag vill inte störa grannar med
Mina snyftningar
Tjata sönder vänner, åh nej!

Jag har mina gråzoner
Färgstänk på kläderna
Så måla mig färgglad igen

Jag har kontaminerats
Med kärleksbaciller
Öppnat kylskåpet
Och känt stormen
Bita kinderna
Möglat i min ensamhet

Så måla mig en dröm nu
Så jag kan sova, sova
Så jag kan sova, sova
Så där i din famn
Skeda månskenet
i ditt ansikte
Få aptit på livet igen
Bli glupsk, så

Lägg dig
Lägg dig
Lägg dig

Bredvid mina hjärtslag

Ta min hand
Och känn hur vi gungar
I takt, i takt

Jag har målat in mig
I ett hörn
Bredspacklat alla mina murar
Men jag vill att du målar
Mina gråzoner

Gör mig färgglad igen
Gör mig färgglad igen




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2023-07-02 11:29



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Tack för respons:)
2023-07-19

  SatansSon VIP
Bra komponerad
2023-07-19

  Nina Nightwish
Du är suverän med dina ord.. En sann konstnär. Gillar mkt
2023-07-03

  BenGust VIP
Färgrika och fascinerande ordalydelser:

Stirrat sönder mina kvadratmeter
Har kontaminerats med kärleksbaciller
Vill att du målar
Mina gråzoner

Kanon. Bokmärke.

2023-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP