Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grön iris

Med dig är jag sårbar och naken
Och om än klen på theralen klarvaken
Mina ögon som en brännmanet vilsen
i ett azurblått hav har inte en chans
mot din gröna iris och dess stiltje

Vecket som i ett streck klyver din haka mitt itu
Påminner mig om att vi ska stå med ena foten i Skagerack
och den andra i Kattegatt och låta sanden mellan tårna
sköljas bort i det salta och det söta




Fri vers av cybersomatisk
Läst 60 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-03 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cybersomatisk
cybersomatisk