Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan


Den där rädslan
Kommer ni minnas hur jag var
När jag fungerade
När jag var bra

Den stora rädslan
Att de minnen som återstår
är det jag är idag
Det jag blev
Det som utplånar mig




Fri vers av cybersomatisk
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-01-13 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cybersomatisk
cybersomatisk