Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradiset

Jag ser inte det du ser , jag känner inte det du känner men jag tror på din sanning . Den sanning som änglarna talar , det kommer från änglarnas mun och svävar djupt in i dom som vågar tro .

Att tro på den sanningen är inte utan tron på änglarna högt upp i de blå . Varken du eller jag är oskyldiga, vi har båda syndat men änglarna ser förbi våra brister och lyfter oss och välkomnar oss in i deras hem . Där solen alltid skiner och våra älskade möter oss med kärlek .

Men innan vi färdas till paradiset så måste vi leva vårt liv till det fullaste och vara sanna mot oss själva. Vi måste gå vår egen väg med rak rygg o huvudet högt . Svåra val väntar med svårare svar. Du måste förlora för att bli vis , för att bli den bästa du kan bli , måste du kunna lita på dig själv ditt omdöme.

Men i slutet på resan så står du med likasinnade, dom som är där för samma anledning och dröm som du , det är dina vänner, det är din familj .




Skapa | Skriva av Dennis Karlsson
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-07-03 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dennis Karlsson