Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


baklänges


Slutsats


Jag har kommit på mig själv
att jag brukar läsa texter
nerifrån och upp

jag gillar att börja läsa
lite längre fram i böcker
och därifrån backa i handlingen

Är det något slags fenomen
frågar jag mig just idag
fast det pågått under en längre tid

ja så långt jag kan minnas faktiskt

Det är som om jag vill
uppleva ett scenario
och sedan genom att gå baklänges
ta reda på hur allt började

som en kriminalkommissarie

Kanske är det det jag skulle blivit
tänker jag nu
en som jobbar med kriminalfall
det skulle varit något

Vilka tankar man kan få
en vanlig torsdagsmorgon
genom att läsa tidningen

åt fel håll




Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-06 06:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skapade en hel räcka slutsatser som kan räcka för en hel vecka!
BRAVO!!
2023-07-06
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP