Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt med ljus kofta


Slutet av juni

måsar över kaj

skymningstrummor

rullade fram

rytmer utefter

strandstråk


Ett par klapprade

i tvåtakt svepande

med lättsjungna steg

droppande förbi

the easternmost point

utåt udden omslutna

av natt med ljus kofta




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-07-08 11:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Jättefin text, ser, hör och känner.
2023-07-10

  Elinor Sörensson VIP
"av natt med ljus kofta"
träffande bild av nordens
ljusa sommarnätter.
2023-07-09

    Lena Staaf VIP
Underbart bildspråk, målar fram den ljusa sommarnatten.
2023-07-09
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP