Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du hatar mig.


jag vill försvinna för evigt.

det är för kallt för att kunna andas varm luft
jag får gåshud och kylan stiger allt snabbare
jag tror att det börjar bli vinter och det är jag glad för.

som när höstens sista löv föll och jag vill springa till världens ände
bara för att försvinna från allt. allting är alltid mitt fel och jag förstår
varför jag får otur.

jag skulle egentligen kunna göra vad som helst för dig,
vad som helst. ta mitt liv för din skull.
allting som betyder något.
i denna meningen fälls en tår.

blod& sår och jag ser alldeles för mycket på tv.
för snart kommer mitt huvud att explodera och mina ögon bli fyrkantiga.

varför sitter jag ens kvar och väntar?
jag borde försvinna. för evigt.




Fri vers av isabelle_
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-08-15 03:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isabelle_
isabelle_