Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorg i hjärtat.

vad har jag blivit? vad har jag gjort?
alla som jag älskar allting som jag en gång var försvinner
allting försvinner och jag försvinner
sakta men säkert
jag vill inte gråta kalla tårar om natten
jag vill inte se hur allt försvinner framför mina ögon
och tårarna kliar på huden allting kliar sönder på mig
och jag vill bara begravas levande
framför ögonen på mig
rakt framför ögonen på mig så försvinner jag ifrån dig
och du försvinner ifrån mig.

min rygg är inte lika len, mina ögon tindrar inte lika mycket längre
mitt ansikte är inte lika vackert och läpparna trasar sönder
händerna skakar mycket mer nu och jag är varm i stället för kall
- tycker du.

någon annan är säkert mycket bättre.




Fri vers av isabelle_
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-10-18 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isabelle_
isabelle_