Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du vill inte.


jag älskar dig så mycket.

jag tycker fortfarande att allting är orättvist
och när jag aldrig mer får titta på din profil i smyg
blir tårarna till blod och blodet till regn och regnet till cigarettrök som du blåste i mitt hår som faller ner

jag får tårar bara av att höra din röst i telefon och
även om du är så nära så känns du så oerhört långt bort
känslan av att inte få se dig eller höra dig känns som en evighet som aldrig tar slut
jag är din för alltid och det vet du
så länge för alltid är så länge jag har ditt hjärta i min hand, har du mitt i dina händer. i ditt blod.

den känslan som kom den mörka augusti kvällen var nog den värsta i mitt liv
jag var nära att slå sönder hela mitt rum och jag blev så arg att jag
smetade ut min tårrinnande mascara över hela ansiktet,
jag försöker så gott jag kunde men jag misslyckades

jag vill höra varje dag hur mycket du älskar mig
jag kanske är tjatig och kalla mig dum men ibland
så vill jag höra orden så mitt blod pumpar ännu snabbare.

jag vill att du ska berätta för mig något nytt varje dag berätta om vad du känner
berätta hela ditt liv om du vill,
men du vill inte.




Fri vers av isabelle_
Läst 421 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-24 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isabelle_
isabelle_