Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


jag väntar än


Frågorna


Frågorna
jag hoppades komma
har du fortfarande inte ställt

de där som vill ta reda på
vem jag innerst inne är

Jag ställde mina till dig
men du kontrade inte
som jag önskade

Nu har det gått sju år
och jag börjar ge upp hoppet

om de där oställda
frågorna





Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-13 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP