Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill

 

 

 

Att lugnt och stilla önska dig godnatt

är blott en liten del av det jag vill.

 

Få lyssna till din vårflods nya strömmar

och se dig upptäcka din inre skatt.

 

Få följa dig en bit i dina drömmar

och möta gryningen du vaknar till.

 

Att se dig skratta åt det mest banala

och njuta av det allra mest basala.

 

Att stilla andas i ett här och nu,

att häpna över allt som stavas Du.

 

Att börja dagen med en fråga till,

få fråga enkelt om du sovit gott.

 

Att känna dig har gjort att jag förstått,

att se dig finnas, det är det jag vill.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av OmE
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-14 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OmE
OmE