Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förundrade såg vi på dina


Kavajer

 

Herr Vinkelsson var från en annan värld

ett annat liv en annan dagsrytm

och resa i livet

 

Han älskade damer 

högljudda påstridiga bestämmande

påhittiga så att han glömde sina kavajer

och skjortor lite överallt på Cafeer grankvistar etc

 

Han fanns lite överallt både här

men mest där men alltid på gång

 

med något nytt




Fri vers av Irene Backström
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-07-17 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström