Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad hände


Idag?

 

Men visst var hon vacker

i sina svarta skinnbyxor

Den trånga västen

Och de röda små skorna

 

Det krulliga håret

ja en peruk i vackert vitt

gröna ögon med världens 

längsta fransar

 

Hennes ord från den röda munnen

smög sig ut mellan vita tänder

tände en eld i alla mäns hjärtan

i sina rutiga skjortor och

förvandlade dem till små askhögar




Prosa av Irene Backström
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-07-17 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström