Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skriver lite på studs Är tydligen (enligt andra) seg på komma iväg! Men poesi på 2 minuter Testar gult + rosa


Jag är ingen superwoman

"I'm queerly not Superwoman 

I'm queerly not Carla Kent.

I am just here in my glases 

 

I am queerly just me

Queerly just me, ooh 

I have no laservision 

I can't now break your wall 

So if you feel like trying 

Go ahead and fall

 

I be flying town to town

Back and forth in my mind

I be diving just to dig deep 

 

I'm not Superwoman 

I'm not Carla Kent 

You not my kryptonite 

 

So lets fly

So lets fly 

Just fly" 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-07-19 20:18



Bookmark and Share


  Respons VIP
Ingen superwoman, men en mänsklig poet som vet hur man berör!
2023-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP