Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akupunktur

 

Du klämmer och känner
Punktmarkerar min kropps största muskel


Och det du gör
Med mitt hjärta
är

Akupunktur

Som en poet när
Själen fått pyspunka
Som en coach
När kämparandan
Slutat flåsa

Alla adrenalinkickar
Saknas i huden
Du kittlar
Du masserar
Du sticker i mig
I mina muskler och leder
Min ledsagare

 

Tills själen slår rot




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-07-24 10:55



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Fint om akupunktur i poesi! Skriver akupunkturen Kajsa en som allt för tidigt försvann ur vår tid! Hon föll mitt under sin gärning.
En ängel för mig.
Utbildad under flera år akupunktur i Kina.
Tack för din din dikt fick mig att minnas
2023-08-20

  Schackpoeten VIP
....tills fötterna slår rot i själen
2023-08-01

    ej medlem längre
Din akupunktur,
blir kärleks-struktur
rätt in i livets nerv,
och händerna svarar
med sång.
2023-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP