Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vad sa du nu


Självbevar


Vad var det nu du sa
jag fattar inte alls
det är som om ditt språk
ej riktades till mig

Det är någonting i orden
jag inte alls förstår
de ligger där och skaver
och gör mig obekväm

Det värsta är de orden
som aldrig riktigt sägs
som lindas in i bomull
och ej förklaras alls

Att känna in en stämning
är något som jag lärt
det hjälpt mig att stå pall
då jag känt mig platt och dum

Blir sanningen ej sagd
och lögnen tar dess plats
min egna strategi
blir då mitt självbevar



















Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-26 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP