Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steg för steg


Vid min sida går du , steg för steg vandrar vi mot ett okänt mål.
Vems sällskap skulle jag välja över ditt? Ingens, Du är den jag väljer varje gång,
steg för steg, höger seden vänster och repetera, det är inte svårt min vän.

Vi ser en hel värld, vi accepterar den världen runt om oss, men glöm aldrig att de frågor som uppstår, mellan två kloka huvuden, slå ihop dom och se hur sanningen klarnar.

Vi sjunger, vi skrattar, vi till och med dansar, att lycka kan komma från något så enkelt som klappande händer, snurriga fötter, från en fråga som inte kräver ett svar.

Du har inte alltid varit i mitt liv, men sedan du klev in med med galet hår och glimten i ögat och kraften att alltid se mig, mitt sanna jag som inte ens jag själv såg.

Ta min hand och tillsammans låt oss lyfta slöjan för våra ögon, höger sedan vänster och repetera, det är inte svårt när det är med dig min vän.




Skapa | Skriva av Dennis Karlsson
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-26 12:04



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
En dans är något väldigt fint
även om jag sällan dansar.
Men som du beskriver bra här
stegen, händerna, ögonen
att förutse var den andra sätter ner fötterna
2023-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Karlsson