Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden

Vad är en framtid utan all historia om det förflutna, det finns ingen framtid att ha, utan lärdom om den framtid som det förflutna har byggt.

Man bygger av historia, man bygger av minnen, man skapar av känslor.

Man behöver ALLA känslor för att skapa något värt att se, att beundra, nåt att låta leva vidare.

Den som ser utan historia är en person som inte ser alls.

Man ser inte med ögonen, man ser med hjärtat, man ser med minnen.

Lär detta till alla generationer både gamla som nya och luta dig tillbaka och se på när det du har sått blommar ut.




Skapa | Skriva av Dennis Karlsson
Läst 75 gånger
Publicerad 2023-07-27 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dennis Karlsson