Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsanda

konsulter, omorganisation
entreprenörer, social kompetens
teambuilding, after work, HR
förändring, flexibilitet, hen
bemanningsföretag, likes
städhjälp, matbud, genus
telefoner, sociala medier
motivationsföreläsare
smoothie, quorn, vegan
tänka positivt, tänka om
värdegrund, utförsäkring
resa, elspark, realitysåpor
vaping, mintsnus, cannabis
privatisera, prata svengelska
nyfattigdom, ny teknik
ljudböcker, livscoacher
netflix, mello, poddar
memes, polarisering
robotgräsklippare
mediagunstlingar
diplomterapeuter
appar, apparater
hörlurar på
affirmera




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-07-27 18:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett sammelsurium och ett mischmasch.
Allt handlar om att människan ska upphöjas.
2023-07-27
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP