Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetisk stafett, tillsammans med TrollTörnTrappan, Cikoria Blå, Respons, Gunwale och liktenelegi. Få tre ord av föregående diktare och lägg till arton egna. Den här gången har jag fått mjölken, trä och flyta av Gunwale.


Kökspigan


Grädde från mjölken hälldes i kärna

Händer och trä

gjorde vad som setts flyta

till fast energi

Sådan var hennes styrka.



28/7 2023




Fri vers (Prosapoesi) av Lena Söderkvist VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-07-29 10:28



Bookmark and Share


  Respons VIP
En härlig förvandling från ett litet mejeri som skapar energi.
2023-07-31

  TrollTörnTrappan VIP
Konkret produkt rör du ihop från flytande ord...

Pålitligt att arbeta med "Händer och trä"!! istället för att smöra med oljor och mobila algoritmer.
2023-07-29

  Cikoria Blå VIP
Kanske en stinta någonstans i en fäbod?
Fint att påminnas lite om hur det var förr.
2023-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP