Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår kvinnan mannen överhuvudtaget ?




Nej.

Hon anser bara honom som ouppfostrad,
störd, avvikande, sjuk, i behov av diagnos
och vård.

Hennes inställning till honom
har ingenting med saken att göra.

Hennes trånad efter att bli omhändertagen,
beskyddad, omhuldad, bortskämd, villkorslöst
älskad och uppmärksammad för sitt
alldagliga beteende och allt vad hon har på
hjärtat eller som stundligen bara annars ramlar
ut ur munnen på henne...kan driva mannen
till vansinne men då är det åter fel på honom och han
måste i terapi för sin negativa kvinnosyn.

HANS inställning till HENNE däremot
gör HENNE olycklig och nervös och
fyller henne med tankar hon inte vill ha.

Mannens tendenser till våld och behov av
att supa bort den arbetsamma veckan,
varje helg, ser hon som en medfödd svaghet
eller att han saknar sin mamma.

Eller att det är något fel på manssläktet
för t o m gud lär ha varit man och har man
varit så knäpp att man skapat två så olika
kön så får man också ta ansvaret för det.

ÅTMINSTONE FÖR SITT EGET KÖN...
DEN JÄVLA KUKEN !




Övriga genrer (Kåseri) av Gunnar Hilén VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-31 07:05



Bookmark and Share


  Koloristen
Kvinnor förstår män. Ibland alltför bra.
2023-08-02

  alicja lappalainen VIP
Hennes trånad efter att bli omhändertagen,
beskyddad, omhuldad, bortskämd, villkorslöst
älskad och uppmärksammad ...

VERKLIGEN????
2023-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP