Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnistan


Det bästa med mig, är den gnista du tänt i mina ögon, gnistan som gör hela världen så mycket vackrare.

Tack vare dig så ser jag en framtid som är värd att sikta på, det må vara en krokig väg med många småvägar som existerar endast för att distrahera mig, men jag står på mig och möter alla toppar och dalar med blicken fäst framåt.

Jag tänker inte vända mig om, kommer inte ödsla tid på allt jag gått förbi, alla sidovägar av frestelse och distraktioner.

Jag må gå dit näsan pekar men det är jag som väljer åt vilket håll den pekar.

Alla har sin väg att gå, även du min vän, jag kan inget annat än att försöka tända samma gnista som du satt i mig i dig.




Skapa | Skriva av Dennis Karlsson
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-01 16:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tidningen Gnistan var fantastisk.
2023-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Karlsson