Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


har bara börjat


Äventyret


Min släkt
har det visat sig
finns över hela jordens rund
Mitt DNA är spritt i Finland, USA,
Sydeuropa, Brittiska öarna
och på Grönland.

Tänk vilka möjligheter
det finns nuförtiden
vilka dörrar som öppnas
som tidigare varit okända

Jag har fått namn ur DNA-registret
det är bara för mig att ta kontakt
med vem jag vill
om jag vill

Absolut att jag kommer att
söka upp någon av mina
tre-och fyrmänningar
jag alldeles nyss fick veta
existerar

Äventyret
har bara börjat




Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2023-08-01 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP