Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som jag saknade Dig här...


LÄNGTAN

Jag ligger här på min sida sängen,

du är inte här,

men din doft har stannat hos mig

Och saknaden växer sig starkare,

jag vill ha dig hos mig inatt

jag längtar efter dina händer

som känner min kropp så väl nu

dina läppar och dina andetag

kyss min hals,jag är redo nu

träng sakta in i mig,njut av mig

som jag alltid njuter av dig

Jag vill att du andas på mig,

sprid din energi i vårt kärleksrum

ge mig allt du har,för jag måste få dig

Jag behöver dig hos mig,

i mig,

över mig

Om du var med mig inatt,

skulle jag sjunga en sista gång för dig



bara för att få se dig le

på ett sätt som bara du kan

Låt mig stryka mina fingrar genom

ditt hår och kyssa din panna


Men jag vet,de är bara fantasier

du kommer inte hem inatt

du säger att du kommer på fredag

men vi får väl se




Fri vers av änglasjäl
Läst 274 gånger
Publicerad 2006-08-15 18:58



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det här var minsann innerligt och poetiskt...det nästan sprakar om dina längtansfulla ord!!!
2006-08-16
  > Nästa text
< Föregående

änglasjäl
änglasjäl