Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men aldrig mer än så

Jag lever i en skir reflektion
av en trädgård på regnblöta fönster
som törstar för de tunga molnen.

Min nakna fot sticks som av nålar
av de kalla stenplattor jag står på
och andas in morgondagens luft.

Jag finns här mellan dina fönster.
Härifrån ser jag både in och ut
ur min ensamma och dolda värld.

Sträcker du ut handen och känner
kanske du förnimmer mig i luften
och fingrarna kan vidröra mina.

Sträcker du ut sinnet och känner
kanske du tar ett steg in i min värld
och låter mig ta ett steg i din.




Bunden vers av Ravn Hansen
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-08-03 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ravn Hansen
Ravn Hansen